Viseći krevet za dečiju sobu



Još davno sam naletela na ovu fenomenalnu sobu, sa još fenomenalnijom idejom za uštedu prostora. Ukoliko imate decu, znate koliko je prostor dragocena stvar. Za dečiju samostalnost je najbitniji sopstveni krevet, još ako ima i sobu, ono je na vrhu sveta. Dizajn kreveta je toliko jednostavan da ga i početnik može napraviti. Samo vam treba alat i mnogo ljubavi. Sigurno ćete imati najefektniji krevet, ako ne i najjeftiniji. Pogledajte ova dva site-a koja pokazuju kako se ovaj divni krevet može napraviti. The bumper cropAna White home maker. Sa Vama ću samo da podelim fotografije čisto da se zainteresujete.

Sa dobrim izborom boje za zidove, nekoliko jednostavnih ramova, jastučića i detalja koji ne štrče, napravićete pravi mali raj za svoje klince. Po ovim slikama se vidi koliko predrasuda imamo oko boja za zidove za dečiju sobu. Nekad bih rekla NE SIVO!!! za dečiju sobu, ali sad mi se baš sviđa.

Ova soba je pravljena za tri dečaka. Uključite svoje sive ćelije i osmislite sobu za svoje dete/decu. Ne oklevajte mnogo. Ukoliko ste u fazi renoviranja ili adaptacije dečije sobe, ovo je pravi izbor za Vas. Nekoliko dasaka, šrafova, konopac, nosači za zidove i plafone. Zamislite oduševljenje na licu svoga deteta.

Treba Vam baš debeo konopac. Ipak on treba da drži vaše sunašce na sigurnom.

8 Responses to Viseći krevet za dečiju sobu

  1. Strašno je to kada porodica nema dovoljno životnog prostora pa mora da pribegava i ovakvim rešenjima.

  2. nedodjija says:

    nasla si nekoliko leeepih ideja…!
    🙂

  3. otkacena says:

    Ova porodica baš i nije u teškoj situaciji. 🙂 Ali naše područje je uglavnom pogođeno nemanjem raznih stvari, a najbitnija stvar koju čovek želi da ostvari je krov nad glavom. E sad, ako ga neko poseduje, bravo. Ja samo pokazujem šta ima da se vidi od ideja za uređanje doma.
    Hvala što ste primetili. 🙂
    Biće toga još.

  4. nedodjija says:

    u pravu si…. ovde mnogo toga nema, a iznad svega nam trebaju izvodljive i prakticne ideje….
    jos uvek nemam zemlju za to, ali imam ideju o prostranoj prizemnoj kuci (sa obaveznim pokrivenim tremom )na jednoj padini, sa potocetom (na koje cu da namontiram mini hidroelektranu) i ribnjakom i prostranom bastom….
    ako vidis negde nesto slicno, sibni slicicu i ovamo….
    🙂

  5. otkacena says:

    Narafski da imam raznih solucija za eko kuće. Samo strpljivo i polako. Sve ćete videti. Kuće sa solarnom energijom, ukopane kuće, drvene kuće, kuće, kuće, kuće…. A ovu tvoju soluciju sa mini hidroelektranom još nisam videla, ali kad naletim, prvo ću nju da okačim.

  6. nedodjija says:

    more, hidroelektranu cu ja da sklepam, al` mi fali padina sa potocetom…..
    🙂

  7. otkacena says:

    Padinu ni ja nemam, o potočetu mogu samo da sanjam, a uskoro ću da okačim neke prizemne kućice samo za ljude iz Nedođije. 🙂
    Dogovoreno?

Постави коментар